Opleidingen - BHV

De BHV cursus die NoodzaakOpleidingen verzorgt, is volgens de eisen van het Ni-BHV. Dat wil zeggen dat al onze instructeurs volledig zijn gecertificeerd.

Een basiscursus BHV duurt 2 dagen en de jaarlijkse verplichte bijscholing duurt ongeveer 1 dag. Deze kan bij een minimum aantal van 6 cursisten (maximaal 12) bij u op locatie worden gegeven. Het voordeel hiervan is dat we met de deelnemers een ronde door uw bedrijf maken, zodat ze alles weten te vinden wat belangrijk is voor de BHV-er ter plaatse!

Alle benodigdheden voor de cursus nemen we mee en uiteraard, net zo belangrijk, zorgen we er voor dat alles na afloop ook weer netjes wordt opgeruimd.

Indien gewenst kunnen wij de eventuele lunch voor u verzorgen tegen een kleine meerprijs. Tijdens de lunch kan er even nagepraat worden over de stof en reeds opgedane ervaringen.

De onderdelen die behandeld worden:
  • LEH – Levensreddende Eerste Handelingen – Theorie en Praktijk
  • Brand en Ontruiming / Blussen en Ontruimen – Theorie en Praktijk

Wij lopen graag samen met u de benodigdheden voor de BHV-er binnen uw bedrijf na. Denkt u hierbij aan EHBO-middelen en communicatiemogelijkheden. Wij kunnen u vervolgens daarin goed adviseren en bieden een uitstekend netwerk voor eventuele aanschaf.