Bellen mag ook! 06 22 50 65 51
Rolstoel
Maatschappelijke verantwoordelijkheid
Noodzaakopleidingen neemt ook zijn verantwoordelijkheid voor de maatschappij en de mensen met zowel fysieke als mentale beperkingen. “Kan niet” is pas “kan niet” wanneer we echt álles geprobeerd hebben om het wel te kunnen. Natuurlijk proberen we dan verschillende methoden om het wél mogelijk te maken. Onze slogan hierin is niet voor niets:
Als het niet kan zoals het mot, dan mot het maar zoals het kan!

workshops
Afgelopen jaar heb ik als instructeur een fantastische ervaring gehad met 22 mensen met verschillende mentale beperkingen. Zij waren gemotiveerder dan menig “gewone” cursist en zijn allemaal geslaagd op een niveau waarvan ik als instructeur zeg: “Ja, deze mensen mogen en kunnen mij helpen als het nodig is!”

Ook heb ik verschillende mensen met een lichamelijke beperking in mijn cursussen gehad. Zij wilden ook graag binnen een BHV-organisatie willen kunnen functioneren. Eerlijk gezegd moet ik vertellen dat het niet altijd is gelukt om ze op het gewenste niveau te krijgen, maar soms is er gewoon een grens aan wat haalbaar is.
Peter van Dijk
Wat voor NoodzaakOpleidingen bovenaan staat, is dat mensen met een beperking vaak véél meer kunnen dan zijzelf of mensen in hun directe omgeving voor mogelijk hielden. Graag zouden wij met leidinggevenden en beleidsbeslissers van instellingen in contact komen om ook in instellingen bewoners tot BHV'er of Hulp-BHV'er op te leiden. Het zal zowel voor hen als voor hun omgeving verrassend uitpakken.

Geïnteresseerd?

Leuk! Neem je contact met ons op?
NoodzaakOpleidingen
NoodzaakOpleidingen verzorgt diverse cursussen op het gebied van BedrijfsHulpVerlening. Deze zijn vanuit de overheid verplicht gesteld voor alle bedrijven en organisaties. Ook voor jouw onderneming zijn deze cursussen dus noodzakelijk!