Bellen mag ook! 06 22 50 65 51
AED
Wat leer ik tijdens de cursus?
In Nederland krijgen elke week ruim 300 mensen een circulatiestilstand buiten het ziekenhuis. Weet jij wat je dan moet doen? In een reanimatiecursus leer je achterliggende theorie, hoe je moet reanimeren en hoe je een AED kunt gebruiken. Tijdens deze cursussen zijn er altijd meerdere reanimatiepoppen en AED's aanwezig, waardoor er voor iedereen voldoende mogelijkheden zijn om te oefenen. Je krijgt hierbij ook de mogelijkheid om te oefenen op een kinder- en babyreanimatiepop.

De basiscursus duurt 4 uur en geven we in een groep van maximaal 6 personen. De jaarlijkse bijscholing duurt 3 uur. We kunnen voor de bijscholingslessen ook een aangepast scenario bedenken die direct aansluit op de omgevingsfactoren binnen jouw organisatie.

Reanimatie
Wat kan ik na de cursus?
De kans op overleven bij een circulatiestilstand is het grootst als er binnen zes minuten een reanimatie (met AED) wordt gestart. Na een reanimatiecursus heb jij de capaciteiten om hieraan bij te kunnen dragen.

Tijdens de cursus ligt het niveau hoog, zodat iedere cursist aan het einde van de reanimatieles in staat is om een hulpbehoevende te reanimeren. Daarnaast ben je tijdens de cursus bekend geworden met de achterliggende theorie van het reanimeren en het gebruik van een AED.

Reanimatie maskers
Wat biedt NoodzaakOpleidingen?
Noodzaakopleidingen geeft een reanimatiecursus die gecertificeerd is via de Nationale Reanimatie Raad. We geven de cursus altijd in groepen van maximaal 6 personen en er zijn altijd meerdere reanimatiepoppen en AED's aanwezig. Op deze manier krijgen alle cursisten voldoende mogelijkheden om te oefenen met de reanimatie.
Omdat we hygi├źne hoog in het vaandel hebben staan, krijgt iedere cursist tijdens het reanimeren eigen masker en long.
Je kunt een aansluiten bij een van de reanimatiecursussen die we al hebben gepland. Hiervoor kun je een kijkje nemen bij onze workshops. Als je met een grotere groep bent, kunnen we ook een cursus bij jullie op locatie komen geven. Zelfs in de avonduren en in het weekend. Handig!

Geïnteresseerd?

Leuk! Neem je contact met ons op?
NoodzaakOpleidingen
NoodzaakOpleidingen verzorgt diverse cursussen op het gebied van BedrijfsHulpVerlening. Deze zijn vanuit de overheid verplicht gesteld voor alle bedrijven en organisaties. Ook voor jouw onderneming zijn deze cursussen dus noodzakelijk!