Bellen mag ook! 06 22 50 65 51
Voordat je deze cursus mag volgen, dien je in het bezit te zijn van een BHV-diploma!
Verzamelplaats
Wat leer ik tijdens de cursus?
Tijdens deze cursus leer je leidinggeven tijdens een calamiteit. Dit doen we door de theorie en casussen zoveel mogelijk aan te laten sluiten op je eigen werksituatie. De cursus duurt 2 dagen en na de eerste dag krijg je een opdracht mee voor de tweede dag.

Doordat de groep maximaal uit 8 personen bestaat, krijg je altijd voldoende aandacht. Zo ben je na de cursus uitstekend voorbereid op het theoretische en praktische examen.

NoodzaakOpleidingen
Wat biedt NoodzaakOpleidingen?
NoodzaakOpleidingen biedt de cursus Ploegleider aan vanaf 5 personen aan bij jullie op locatie. We nemen alle benodigdheden voor de cursus nemen we mee en, natuurlijk, zorgen we er voor dat alles na afloop ook weer netjes wordt opgeruimd.

Wij lopen graag samen met jou de benodigdheden voor de ploegleider binnen jouw bedrijf na. Denk hierbij bijvoorbeeld aan alle communicatiemogelijkheden die nodig zijn. Wij kunnen je daarin vervolgens goed adviseren en we bieden een uitstekend netwerk voor de eventuele aanschaf hiervan.

Geïnteresseerd?

Leuk! Neem je contact met ons op?
NoodzaakOpleidingen
NoodzaakOpleidingen verzorgt diverse cursussen op het gebied van BedrijfsHulpVerlening. Deze zijn vanuit de overheid verplicht gesteld voor alle bedrijven en organisaties. Ook voor jouw onderneming zijn deze cursussen dus noodzakelijk!