Bellen mag ook! 06 22 50 65 51
Nooduitgang
Waarom een ontruimingsoefening?
Volgens de Arbowet moet een werkgever voldoende maatregelen treffen voor brandbestrijding en evacuatie. Het doen van een ontruimingsoefening is één van die maatregelen. Daarom is er een wettelijk voorschrift om deze jaarlijks te herhalen. Op deze manier houden de BHV'ers hun kennis up-to-date. Tijdens een ontruimingsoefening ondersteunen wij de BHV'ers om de ontruiming goed te begeleiden.

NoodzaakOpleidingen biedt verschillende scenario's tijdens een ontruimingsoefening. Deze scenario's worden afgestemd op de omgevingsfactoren binnen jouw organisatie.

Rookmachine
Wat biedt NoodzaakOpleidingen?
NoodzaakOpleidingen biedt de Ontruimingsoefeningen aan bij jullie op locatie. We nemen alle benodigdheden om een ontruiming te simuleren mee en, natuurlijk, zorgen we er voor dat alles na afloop ook weer netjes wordt opgeruimd. Eén van de mogelijkheden is bijvoorbeeld de inzet van een rookmachine tijdens de ontruiming. Ook de inzet van een LOTUS® (oefengewonde) behoort tot de mogelijkheden.

Na afloop van de ontruiming wordt een rapport opgemaakt en wordt de volledige ontruiming geëvalueerd. We kunnen je natuurlijk ook helpen bij het opstellen van een ontruimingsprocedure.

Geïnteresseerd?

Leuk! Neem je contact met ons op?
NoodzaakOpleidingen
NoodzaakOpleidingen verzorgt diverse cursussen op het gebied van BedrijfsHulpVerlening. Deze zijn vanuit de overheid verplicht gesteld voor alle bedrijven en organisaties. Ook voor jouw onderneming zijn deze cursussen dus noodzakelijk!