Bellen mag ook! 06 22 50 65 51
Kinderreanimatie
Wat leer ik tijdens de cursus?
Tijdens de cursus Eerste Hulp Aan Kinderen komen de onderwerpen aan bod die je moet kennen voor het officiƫle EHAK-diploma van het Oranje Kruis. Je maakt om te beginnen kennis met alle lesstof uit het normale EHBO-programma. Daarnaast leer je alles over:
  • De gevaren in en om het huis en speelplaatsen
  • De ontwikkeling van een kind
  • Kinderziektes en -mishandeling
  • Kinderreanimatie

EHBO tas
Wat kan ik na de cursus?
Door het volgen van deze cursus heb je meer zelfvertrouwen gekregen. Je weet nu onder andere hoe je een slachtoffer in veiligheid kunt brengen, hoe je de toestand van het slachtoffer kunt beoordelen en hoe je moet handelen bij allerlei calamiteiten. Daarnaast ben je klaar voor het examen dat wordt afgenomen door het Oranje Kruis.

Omdat EHAK continu in beweging is, ben je verplicht om ieder jaar een bijscholing te volgen om de geldigheid van je diploma te behouden. Als je dit niet doet, dan verloopt je diploma na 2 jaar. Uiteraard biedt NoodzaakOpleidingen voldoende variatie in de herhalingscursussen.

NoodzaakOpleidingen
Wat biedt NoodzaakOpleidingen?
NoodzaakOpleidingen kan zowel de basiscursus als de bijscholing voor je verzorgen. Ook kun je via NoodzaakOpleidingen jouw eerste hulp voorzieningen aanschaffen en/of laten controleren en aanvullen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld verbandmiddelen, AED's en oogspoelingen.

Je kunt een aansluiten bij een van de EHAK-cursussen die we al hebben gepland. Hiervoor kun je een kijkje nemen bij onze workshops. Vanaf 8 personen (maximaal 12) kunnen we ook een cursus bij jullie op locatie komen geven. Zelfs in de avonduren en in het weekend. Handig!

GeĆÆnteresseerd?

Leuk! Neem je contact met ons op?
NoodzaakOpleidingen
NoodzaakOpleidingen verzorgt diverse cursussen op het gebied van BedrijfsHulpVerlening. Deze zijn vanuit de overheid verplicht gesteld voor alle bedrijven en organisaties. Ook voor jouw onderneming zijn deze cursussen dus noodzakelijk!