Bellen mag ook! 06 22 50 65 51
AED
Wie we zijn?
NoodzaakOpleidingen verzorgt al ruim 10 jaar diverse cursussen op het gebied van BedrijfsHulpVerlening. Hierbij kun je denken aan cursussen EHBO, EHAK (Eerste Hulp Aan Kinderen) en Reanimatie (met en zonder AED). Daarnaast verzorgen we vaak bedrijfsspecifieke cursussen, zoals bijvoorbeeld ontruimingsoefeningen. Alle cursussen kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

We zijn ook gespecialiseerd in het verzorgen van cursussen die noodzakelijk zijn om te voldoen aan het TX-keurmerk. Denk hierbij aan alle aspecten die te maken hebben met groepsvervoer: praktische kennis, theoretische kennis en natuurlijk sociale vaardigheden.

Cursus
Hoe we dat doen?
Al onze cursussen zijn gecertificeerd door DEKRA, Het Oranje Kruis, NIBHV en de NRR. Voor een deel van de cursussen is de locatie en het tijdstip vooraf door ons bepaald. Voor de workshops kun je je aanmelden onder het kopje workshops. Zowel bij onze workshops als bij onze cursussen bestaat de mogelijkheid om materialen aan te schaffen.

Als je een cursus wilt volgen met een grotere groep, kunnen we deze cursus ook bij jullie op locatie komen geven. Zelfs in de avonduren en in het weekend. Handig! Natuurlijk verzorgen we de ontruimingsoefeningen altijd bij jullie op locatie.

Nog vragen?

We leggen het je graag uit.
NoodzaakOpleidingen
NoodzaakOpleidingen verzorgt diverse cursussen op het gebied van BedrijfsHulpVerlening. Deze zijn vanuit de overheid verplicht gesteld voor alle bedrijven en organisaties. Ook voor jouw onderneming zijn deze cursussen dus noodzakelijk!